OM DANISH GARDEN

Passioneret frugt- og bærekspert siden 1899

Udenfor Danmarks grænser kalder vi Skælskør Frugtplantage for Danish Garden. Det er samme gode kvalitet og smag, men i Danish Garden sortimentet findes mere end frugt-og bær produkter, bland andet dansk Honning.

Med afsæt i vores årelange erfaring og store kærlighed til råvarerne udvælger vi de bedste råvarer – og det kan smages i hvert enkelt produkt fra Danish Garden. Når nye produkter udvikles, er det stadig med afsæt i de gamle dyder og det gode danske håndværk. Vores skønne, farverige og velsmagende marmelader og frugtgrød findes i et hav af forskellige varianter, som alle er producerede i Danmark og ofte tilpasset de marked de sælges i.

HØJT FRUGTINDHOLD

Smagen af ren natur

Danish Garden’s produkter har afsæt i den rene, naturlige smag. Vores marmelader findes med forskelligt frugtindhold. Vores Delux serie består af en række marmelader med 70% frugt-og bær indhold. De har en perfekt afbalanceret smag. Som noget helt unikt har vi også ”100% preserves”, der er udvalgte marmelader med 100% frugt- og bærindhold, intet andet. Flere af vores produkter er også mærket med enten det danske eller det europæiske økologimærke.

Vi tilstræber at minimere brugen af konserveringsmidler og har fuld fokus på at fremhæve frugten og bærrenes naturlige smag og aroma.

STOLTE TRADITIONER

Kongelig hofleverandør

Hos Danish Garden og Skælskør Frugtplantage har vi en stærk passion for at skabe marmelade og frugtgrød af højeste kvalitet. Vi bygger på en lang historie, hvor kvalitet og håndværk er dybt forankret i den måde, vi agerer på. Vi er derfor også stolte af, at vi siden 1960 er udvalgt til at være Leverandør til Det Kongelige Danske Hof – det er en titel, der forpligter, og som hvert 5. år tages op til genvurdering af hoffet. I alt 102 danske og 5 udenlandske virksomheder er i dag tildelt titlen som ”Leverandør til det Kongelige Danske Hof.”

Smagfulde Produkter

Udforsk produkterne fra Danish Garden

vores brands

Brands til enhver smag