Søg

Pressemeddelelse

Nyt stærkt ledelsesteam på plads i Good Food Group

Da familieejede Good Food Group i januar 2019 blev overtaget af Maj Invest Equity, blev det aftalt med den hidtidige ejerfamilie Christensen, at der skulle ske et gradvist skifte i ledelsen. Dermed kunne der fastholdes momentum samtidig med, at man fik identificeret de nye kræfter, som skulle bringe Good Food Group videre til næste niveau og realisere den ambitiøse vækststrategi.

Nu er ledelsesskiftet endeligt gennemført, og et nyt stærkt ledelsesteam med stor international erfaring fra fødevareindustrien er klar til at tage over.

Som tidligere kommunikeret har Good Food Group ansat Lillie Li Valeur, der tiltræder som ny CEO pr. 1. marts 2020. Derudover er Stine Aare Jensen ansat som ny CFO med tiltrædelse den 1. april 2020. De to vil udgøre virksomhedens ledelsesteam sammen med Lars Petersen, der tiltrådte som COO i august 2019.

Lillie Li Valeur har siden 2002 arbejdet i Arla Foods og kommer fra en stilling som Vice President med ansvar for forretningsenheden Milk Based Beverages, der bl.a. omfatter Cocio brandet og Arlas partnerskab med Starbucks, som omfatter alle Starbucks aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika. Lillies stærke internationale erfaring og dokumenterede evne til at skabe resultater bliver et stort aktiv for Good Food Group, hvor hun sammen med den nye CFO og COO kommer til at stå i spidsen for realiseringen af selskabets internationale vækststrategi.

Stine Aare Jensen kommer fra en stilling som CFO i Kohberg Bakery Group A/S med ansvar for Økonomi og IT. Stine er uddannet revisor og har siden 2001 arbejdet i fødevareindustrien, hvor hun senest hos Kohberg og tidligere hos bagerivirksomheden Lantmånnen har spillet en central rolle i at styrke den finansielle styring og rapportering i tæt samarbejde med forretningsenheder og ledelse.

Lars Petersen kommer også med mange års ledelseserfaring fra fødevareindustrien. Lars har været ansvarlig for forretningsmæssig drift, udvikling og supply chain senest i Kohberg Bakery Group A/S og tidligere i bl.a. Rynkeby, Arla Foods, Capri Sun Group i Tyskland og Orkla i USA – alle steder med imponerende forretningsmæssige resultater.

“Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at få tre så stærke profiler om bord i Good Food Group, som alle har et indgående kendskab til fødevareindustrien”, siger bestyrelsesformand i Good Food Group, Jørgen Dirksen og fortsætter:

“Vi har en klar ambition om at vokse internationalt over de kommende år, og det kræver både en sikker strategisk ledelse, målrettet eksekvering og effektiv finansiel styring. Med vores nye stærke ledelsesteam er jeg sikker på, at vi har de bedste forudsætninger for at nå vores mål”.

Subsidiary Companies:

Scandic Food A/S – Denmark * JAN Import A/S – Denmark ii Dalby Mølle A/S – Denmark ø Danica Foods AS – Norway

Danica Foods AB – Sweden * Scandic Food GmbH – Germany * Streamline Foods Ltd. – UK ø Scandic Food Sp. z o.o. – Poland * Scandic Food, Inc – USA

Med den nye ledelse på plads er det med familien aftalte ledelsesskifte på plads. I forbindelse med Lillie Li Valeurs tiltrædelse vil Torben Christensen således forlade virksomheden. Allan Christensen blev i august afløst af Lars Petersen, og Otto Christensen er udtrådt af bestyrelsen ved udgangen af 2019.

Om Good Food Group

Good Food Group producerer en lang række fødevarer, blandt andet marmelade, frossen frugt, nødder, mejerialternativer, saucer, dressing og honning samt frugt og kornprodukter – både under egne brands (herunder Svansø og Skælskør) og private label til detailsektoren samt til foodservice og industrien.

Produktionen foregår på en række produktionssteder i Danmark, Polen, Sverige og Norge, mens produkterne sælges til mere end 75 lande, hvoraf Skandinavien fortsat udgør over 60% af omsætningen.

Yderligere information:

Jørgen Dirksen

Bestyrelsesformand

Good Food Group

Telefon: 24 87 06 00

Store Grundet Allé 71 7100 Vejle, Danmark - goodfood@goodfoodgroup.com - Telefon: (+45) 75 71 18 00