Planterig økologi

Vi gør det nemmere at leve et grønt liv. Hvad end du søger økologiske honninger til at søde din madlavning, smagfuldt tilbehør eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette, grønne løsninger til dig.

En verden af økologiske og plantebaserede varer

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg. Derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning, det har for det enkelte produkt.

Gå på opdagelse i vores verden af økologiske
og plantebaserede produkter

Økologisk sirup og honning

Vi ønsker at lade valget være op til dig. Derfor har vi, ud over vores konventionelle udvalg, et bredt sortiment af økologisk sirup og honning – både når det kommer til vores faste og flydende varianter.

SE SORTIMENTET

Plantebaserede toppings

Vi har en vision om at gøre det lettere for dig at leve et grønnere liv, hvor den gode smagsoplevelse er i fokus. Derfor kan du i vores sortiment finde en række plantebaserede toppings, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

SE SORTIMENTET

Grønne dressinger

Med vores plantebaserede og økologiske dressinger kan du nemt sætte ekstra smag på dine retter. Smage, som bringer dig tættere på et grønnere liv.

SE SORTIMENTET

Smagfulde økologiske marmelader

Her finder du vores brede udvalg af smagfulde, økologiske marmelader. Fælles for vores serie af rene og økologiske marmelader er den gode, naturlige smag af friske bær og frugter, som er nøje udvalgt for at sikre dig den bedste smagsoplevelse.

SE SORTIMENTET

Vi er forpligtet til en grøn fremtid. For helbredet & miljøet. Drevet af passionen for fødevarer, der skaber madglæde.

Vi sætter smagen først

VORES BRANDS

Vi sætter smagen først

Good Food Group er din garanti for smagfulde produkter af høj kvalitet. Vores produkter er altid udviklet med udgangspunkt i smagfulde råvarer, hvilket sikrer dig en god smagsoplevelse hver gang.

VORES BRANDS

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP

Tag dit næste skridt i din karriere med os

KARRIERE

Tag dit næste skridt i din karriere med os

Har du lyst til at være en del af et internationalt miljø i en vækstorienteret fødevarevirksomhed med masser af udviklingsmuligheder? Så er Good Food Group stedet for dig.

KARRIERE