Foodservice koncepter

Hos Good Food Group har vi fokus på at være din daglige, professionelle sparringspartner. Sammen kan vi løfte smagsoplevelsen, og vi har sortimentet til nye, smagfulde og grønnere menuer til fremtidens køkken.

Skab nye smage med vores produkter, udforsk vores skønne opskriftsunivers og bliv inspireret til nye retter i vores foodservice koncepter.

Inspiration

Udforsk vores koncepter

Foodservice

Din leverandør af de bedste fødevarer

Vi byder på et smagfuldt sortiment, der kan favne alle dagens måltider. Til morgen, til frokost, til energipauser og møder samt til kantiner, caféer og til dig, der kører med take-away eller aftenservering.

Vi har en række fuldkornsprodukter og et økologisk sortiment inden for bønner, linser og olier.

Udforsk vores foodservice produkter
Seneste blogposts

Få helt frisk inspiration

02. maj 2024 Sæt smagen i centrum med Good Food Group Smagen er nøglen til den gode spiseoplevelse for dine gæster. Hos Good Food Group har vi en passion for at sætte smagen først og hjælpe dig med at løfte smagsoplevelsen…
14. marts 2022 Grov gourmet nyhed Nu lancerer vi hos Svansø, en klassisk cremet remoulade i en lidt grovere udgave, som vi har udviklet i samarbejde med danske fiskefiskerestauranter. En “gourmet” remoulade til dem som ønsker en grov version…
14. marts 2022 Grønnere kantinemenuer hos Norlys Vi har sat Rie Stendorf Hansen, afdelingsleder hos Norlys kantiner, i stævne til en snak om, hvordan man kan nytænke smagfuld og ansvarsfuld mad og samtidig fastholde en høj tilfredshed…
Katalog

Udforsk vores foodservice katalog

Skriv dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor og modtag eller download vores foodservice katalog. Her kan du få masser af lækker inspiration til, hvordan du kan bruge vores produkter i dit køkken.

Indtast dine detaljer nedenfor og modtag vores katalog

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Virksomhed *
Telefonnummer *
opskrifter

Professionel inspiration

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg. Derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning, det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food Group værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP