Private label

Private brand solutions

Good Food Group er din førende leverandør af mærkevarer og har stor erfaring inden for brands. Vi har med succes bygget vores egne brands i over 60 år. Denne erfaring kan vi videregive til dit detailbrand ved at skabe produkter, som overstiger salgsmål og opbygger dit brand.

Vi har leveret private brand solutions til kunder i mange år. Kunderne sætter stor pris på den ensartede kvalitet og den pålidelige rådgivning de får, så de i sidste ende kan være stolte af deres produkter. Vores mål er at levere produkter, som forbrugerne ønsker at købe igen og igen.

Kvalitet og fødevaresikkerhed

Din betroede fødevarepartner

Vi er din betroede partner til udvikling, produktion og distribution af private brand-produkter, der hjælper detailhandlere med at skabe fremgang. Vi har ekspertisen til at tage dit private brand-produkt fra koncept til hylde med effektivitet og sans for alle detaljer. Hvad end du søger, skal vi nok hjælpe dig på vej. Vi er din ekspert, når det kommer til private label.

Kvalitet, sammenhæng og kontinuitet

Kvalitet og fødevaresikkerhed er vigtige indsatsområder for Good Food Group. Vi har fokus på kvalitet igennem hele værdikæden – hele vejen fra jord til bord. Vi kan sikre fuld sporbarhed i hele værdikæden, så vi kan spore produkterne helt tilbage til gården.

Vores mål er at producere sikre kvalitetsprodukter, der opfylder vores kunders krav og derved giver en høj kundetilfredshed. For at sikre dette, er arbejdet med at opbygge en stærk kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur et vigtigt element for os.

Viden er afgørende
Vores medarbejdere uddannes løbende i fødevaresikkerhed og har en dyb viden på området. Vi arbejder konstant på at sikre fødevaresikkerhed i hele forsyningskæden, fra dyrkning af råvarerne til de færdige produkter når ud til kunderne.

Leverandørgodkendelsessystem
For hver råvare og emballage laver vi risikovurderinger og analyser, både for råvarer og leverandører. Vores leverandører er alle nøje udvalgt ud fra Good Food Group’s leverandørgodkendelsessystem.

Kvalitetsmål
Målet for Good Food Group er, at producere og markedsføre velsmagende produkter af ensartet kvalitet, der opfylder vores kunders forventninger. Produkterne er autentiske, sikre at bruge for forbrugerne og overholder gældende lovgivning samt relevante kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder.

BRC og IFS
Good Food Group går op i kvalitet og fødevaresikkerhed og kræver, at alle produktionsenheder er certificeret efter de mest krævende fødevaresikkerhedsstandarder (BRC og/eller IFS). BRC Global Standard for Food Safety og IFS Food er anerkendte fødevarestandarder med et højt niveau af fødevaresikkerhed, hygiejne, sporbarhed og kvalitetskontrol. BRC og IFS er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

Private Brand Solutions

Unik mulighed for differentiering

En af de største udfordringer indenfor Private Label industrien er at finde en samarbejdspartner, der både kan udvikle og levere dit private label.

Hos Good Food Group tilbyder vi en bred vifte af produktkategorier og emballagemuligheder, ligesom vi også udvikler produkter og koncepter i samarbejde med din virksomhed.

Nedenfor kan du finde inspiration til dit private brand solution. Gå på opdagelse i vores produktkategorier, emballagemuligheder og koncepter, og lad os sammen finde den bedste løsning for dit brand.

kategorier

Frugtbaserede produkter

Good Food Group er din private brand solutions partner indenfor frugtbaserede produkter, herunder konserves, syltetøj, marmelade, frugtfyld og frysetørrede bær. Med over 60 års erfaring inden for frugttilberedning er vi nogle af de førende i verden takket være vores store fokus på innovation og udvikling, kvalitetsindkøb, produktionsknowhow, fleksibilitet og høje standarder samt engagement i private brand solutions og B2B-partnerskaber. Alle vores frugtbaserede produkter er omhyggeligt fremstillet, hvilket udmunder i produkter af høj kvalitet. Vi producerer konserves i Danmark, Sverige, Norge og Polen.

Frugtkompot
Vores frugtkompotter er sprængfyldte med frugt og indeholder hele bær. Prøv dem hældt over en stak varme pandekager eller is. Brug dem til bagning eller nyd dem, som de er. Til vores frugtkompot, bruger vi naturlige ingredienser og tilbyder produkter af høj kvalitet uden tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Produkterne kan laves i mange forskellige smagsvariationer.

Bagestabilt frugtfyld
Frugtfyld er det, der får os til at elske at bage. Vores frugtfyld er klar til brug og er udviklet til stabilitet. Med frugtfyldet, kan du nemt bage den perfekte frugtkage eller wienerbrød og være sikker på, at du vil være i stand til at skære den, uden at det løber eller at kagen falder sammen.

Frysetørrede produkter 
Vores frysetørrede produkter er rene produkter uden brug af tilsætningsstoffer, som stadig indeholder et højt niveau af næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Under frysetørringsprocessen fjernes vandet fra de frosne frugter/bær og der bevares omkring 95 % af de naturlige næringsstoffer. Kun naturligt sukker er tilbage, ligesom den skønne duft og farven på bærrene. Ved at frysetørre bær, opnås en lethed samt en intens frugtsmag. Produkterne fås i forskellige størrelser samt som pulver, og er pakket i enten glas eller plastikkasser.

Næste

Pakkemuligheder

Glas

Sprøjteflaske

Plastikbæger

Purepak

Alu pose og æske

kategorier

Mejeri- alternativer

Pisk toppings
Stabiliteten af ​​disse produkter er uden sammenligning. De er fremragende at bruge som fyld og pynt på kager og desserter. Når produktet piskes, forbliver skummet stabilt hvilket gør det utrolig nemt at arbejde med. Den opnår en pisket volumen på op til 400%. Efter piskning kan produktet fryses og bevarer de samme egenskaber, når det optøs igen. Vores pisketoppings kommer i flere smagsvarianter, samt som plantebaseret og med eller uden tilsat sukker.

Madlavningsbase
Vores baser er specielt egnede til madlavning med deres karakteristiske kvalitet, gode cremede smag og fremragende funktionalitet og fås i både varme, kolde og endda piskede varianter. Baserne er mælkeerstatninger baseret på vegetabilsk fedt. Stabil i enhver ret – også sammen med vin, citron og tomater. Ideel i enhver ret, hvor der er brug for fylde og creme. Madlavningsbaserne reducerer som mejerifløde – hvis det er nødvendigt – da de oprindeligt er cremede, selvstabile ved stuetemperatur og fås med forskellige fedtindhold (15%, 25%, 30-31%).

Dessert saucer
Vores dessertsaucer har en lækker cremet smag af vanilje. Serveres kolde eller pisket med frugt og bær. De er lavet af vegetabilsk olie og kan bruges som et alternativ til mejerifløde hvilket gør dem ideelle til stort set alt sødt. Saucerne er klar til brug direkte fra pakken. Dessertsauce bruges i alle slags desserter og søde hovedretter. Produkterne tilbydes i forskellige løsninger – blandt andet er løsninger som ikke-palme- og mejerifedt tilgængelige.

Næste

Pakkemuligheder

Tetrapak

Tetrapak m. låg

kategorier

Honning, icing, sirup & softice

Hos Good Food Group tilbyder vi en række forskellige private brand solutions indenfor både honning, ising, sirup og softice.

Vi forarbejder råhonningen ved at udvælge forskellige typer honning til forskellige recepter og emballager. Efterfølgende forarbejdes honningen efter den ønskede recept for at opnå den specifikke smag, farve og konsistens, som kunden ønsker. Honningen indsamles i lande både i og uden for EU – med undtagelse af Kina.

Vi overholder strengt EU-lovgivningen for både cremet og flydende honning. Honning er et naturligt forekommende produkt, underlagt strenge fødevareregler for at sikre dets sikkerhed og ægthed. Derfor er det blevet testet for forfalskning af et tredjepartslaboratorium. Intet skal fjernes eller tilsættes honningen. Vores honning forarbejdes og tappes i Danmark.

Næste

Pakkemuligheder

Plastikbæger

Glas

Sprøjteflaske

Stick

kategorier

Dressing & condiments

Hos Good Food Group tilbyder vi et bredt udvalg til private brand solutions indenfor dressing og condiments, uanset om du er på udkig efter økologiske, plantebaserede eller konventionelle muligheder.

Dressinger
I vores brede vifte af dressinger finder du alt fra den klassiske Creme fraiche dressing til en spændende dressing fuld af urter. Vores dressinger vil forbedre smagen af salater til et niveau, du ikke troede var muligt. Nyd de velsmagende dressinger på grønne salater, som dip til friske grøntsager eller prøv dem som topping på en bagt kartoffel.

Fuld af smag og tradition
Hver enkelt dressing og condiment er omhyggeligt produceret på vores fabrik i Danmark og lavet efter både danske og internationale opskrifter.

Vi producerer et bredt udvalg af de klassiske og verdensberømte condiments i forskellige smagsvarianter og udgaver alt efter dit ønske. Vi skræddersyer dit condiment fra bunden – både i forhold til selve produktet og emballagen.

Næste

Pakkemuligheder

Glas

Sprøjteflaske

Glasflaske

Stick 30-50g

kategorier

Babymad

Vi mener, at babygrød skal dufte og smage af, hvad der er i den. Derfor er vores økologiske babygrød lavet med ingredienser, du ville finde hjemme i dit eget køkken – hele frugter, grøntsager og korn, aldrig konserveringsmidler eller noget kunstigt. Bare ægte, ærlige og rene opskrifter.

Vi bruger økologiske ingredienser af højeste kvalitet og blander dem omhyggeligt sammen uden yderligere forarbejdning. Resultatet er en virkelig velsmagende, luksuriøs babygrød med meget mindre sukker og mættet fedt end andre babyprodukter på markedet. Desuden er vores kornprodukter en god kilde til fibre og protein og indeholder fuldkorn. Alle varianter af babygrød, kan nemt og hurtigt tilberedes – uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Perfekt som babys første faste måltid, da den er lækker cremet og perfekt egnet til små maver.

 • Altid 100 % økologisk og GMO-fri
 • Højt indhold af kostfibre
 • Vegansk og laktosefri
 • Fri for farvestoffer, konserveringsmidler, tilsat salt, raffineret sukker eller modificeret stivelse
 • Minimalt behandlet
 • Kan blandes med modermælk eller babys sædvanlige modermælkserstatning
 • Nem at tilberede, ingen kogning nødvendig
 • Smager ligesom hjemmelavet
Næste

Pakkemuligheder

Doy pack pose

Papirspose

Pose

Alu pose og æske

kategorier

Supper & Saucer

Vegansk, lækker og convenient  
Nutidens forbrugere udviser en stigende efterspørgsel efter convenient løsninger, og i dag laves sjældent alle retter “fra bunden”. For at imødekomme efterspørgslen fra den moderne forbruger tilbyder vi nemme måltidsløsninger med fire færdiglavede grøntsagssupper, der passer til 1 til 2 personer efter opvarmning – som ovenikøbet kun tager et par minutter at varme op. Tilføjes croutoner, brød eller anden pynt, rækker en flaske 500 ml suppe nemt til 2 personer. Det er ikke kun et overkommeligt måltid, men også en nem måde at få en kødfri middag på. Grøntsagssupperne er alle produceret på vores egen fabrik i Danmark.

Et stort udvalg af autentiske og klassiske saucer
Hos Good Food Group, kan vi skabe en vindende skræddersyet sauce til dit brand. Saucer er med til at maksimere smagen og pifter ethvert måltid op. Kort sagt, overse aldrig vigtigheden af ​​din sauce. Det er trods alt en af ​​de vigtigste faktorer, når det kommer til at forstærke smagen i dit måltid. Ikke alene kan de gøre et måltid mere interessant, saucer kan også bruges før madlavning som marinade til kød og grøntsager og de er den perfekte måde at afslutte en ret på.

Næste

Pakkemuligheder

Glas

Glasflaske

kategorier

Havre & korn

Havre er den perfekte morgenmad. Havre er nemlig en nem vej til fuldkorn, fordi havregryn består af 100 % fuldkorn, hvilket gør den til en sund, naturlig kilde til kulhydrater, fibre og protein af høj kvalitet. Perfekt til grød, eller som tilføjelse i smoothies, pandekager, granolabarer og alle slags bagværk, såsom muffins, brød og småkager.

Havre er også ideel til madlavning – prøv det blandt andet i tærter, omeletter og frikadeller. Havre er en naturligt rig kilde til beta-glucan. Havre-β-glucaner er vandopløselige. På grund af deres egenskaber til at sænke kolesterol og potentielt reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme, er havre-β-glucaner blevet tildelt en kvalificeret sundhedsanprisning af European Food Safety Authority og US Food and Drug Administration.

Leder du efter den bedste løsning til at producere morgenmadsprodukter under dit brand eller private brand? Good Food Group udvikler og producerer en bred vifte af kornprodukter, der inkluderer almindelig havre, müsli og grødblandinger i både konventionel og økologisk form.

Næste

Pakkemuligheder

Papirspose

Doy pack pose

Pose

emballagetyper

Et bredt udvalg af emballagetyper

Good Food Group er en af de få virksomheder, der kan tilbyde din virksomhed et bredt udvalg af produkt- og emballagemuligheder.
Gå på opdagelse i vores emballagetyper og find den løsning der passer til dine behov herunder.

Glas

Sprøjteflaske

Glasflaske

Kasse

Pose

Doy pack pose

Papirspose

Alu pose og æske

Purepak

Plastikbæger

Tetrapak

Tetrapak m. låg

Good Food Group som partner

“Hvis der er en bedre måde at gøre tingene på, så skal vi finde den”

I over 60 år har dette været vores driftsmotto hos Good Food Group. Vi er kulinariske opfindere. Vi er eksperter i at skabe bedre måder for vores kunder at drive deres forretning på. Uanset om det handler om en ny formulering eller at være den første til at tilpasse sig en ny forbrugertrend, er vi forpligtet til at gøre alt hvad der skal til, for at levere de fremadskuende løsninger, som vores kunder har brug for. Nuværende så vel som nye.

Mange af vores kunder arbejder intensivt indenfor private brand segmentet, hvilket stiller store krav til den daglige planlægning af vores virksomheds aktiviteter. Der kræves tæt kommunikation, og der er ofte mange interessenter i spil. Du finder ikke en anden partner indenfor private brand løsninger, der tilbyder den samme bredde af unikke muligheder, som vi gør. Uanset scenariet har vi både alsidigheden og evnen til at give dig, hvad dine forbrugere ønsker af dit brand og emballage. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores fornemmeste opgave er at sikre et optimalt resultat hver eneste gang.

Katalog

Udforsk vores løsninger

Skriv dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor og modtag, eller download vores private brand solutions katalog og få masser af lækker inspiration til, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.

Indtast dine detaljer nedenfor og modtag vores katalog

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Virksomhed *
Telefonnummer *
Kontaktpersoner

Kontakt vores salgsspecialister

 • Sverige
 • Norge
 • Polen
 • England
 • USA
 • Tyskland
 • Latin Amerika, Afrika & Sydeuropa
 • Finland, Øst-Europa, Australien, New Zealand & Island
 • Japan & Asien
 • Mellemøsten, Storkina, Mongoliet og USA

Andreas Fall

Sales Director
anf@goodfoodgroup.com

Svein Harald Hundhammer

Director
shh@goodfoodgroup.com

Bogdan Czarnecki

Sales Manager
bocz@goodfoodgroup.com

James Minnette

Sales Director
jmi@goodfoodgroup.com

Lars Øbro

VP Sales
lao@goodfoodgroup.com

Torsten Schult

Sales Manager
tcs@goodfoodgroup.com

Nicolai Lund

Export Manager
nil@goodfoodgroup.com

Almir Palic

Export Manager
alp@goodfoodgroup.com

Tore Borg-Thomsen

Area Export Manager
tbt@goodfoodgroup.com

Jesper Kelly Innes

Export Director
jki@goodfoodgroup.com

Lad os tage en snak

Hos Good Food Group er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores produkter.

Du skal blot udfylde og indsende vores kontaktformular – så står vores hold af kompetente specialister inden for private label-løsninger klar med professionel sparring og rådgivning om dine mange muligheder.

se vores kontaktdetaljer

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Telefonnummer *
Land *
Virksomhed *
Besked

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP