Produktudvikling igennem tæt dialog

Hos Good Food Group prioriterer vi den gode dialog med dig som din underleverandør. Hvad enten det drejer sig om udvikling af en bestemt opskrift, eller du har et ønske til et bestemt produkt, ønsker vi at finde den bedste løsning igennem tæt samarbejde med dig.

At inspirere til nye anvendelsesmuligheder er noget vi prioriterer højt, og vi tager gerne en snak om hvilke muligheder vi ser hos jer. Vores kompetente konsulenter står klar med en høj faglig viden og en enorm indsigt i vores sortiment og kan på den baggrund tilbyde dig den bedste rådgivning, sparring og dialog om dine ønsker.

Kvalitet

Kun de bedste ingredienser er gode nok

FØDEVAREINGREDIENSER

Ingredienser til dine behov

Vores produkter er udviklet på baggrund af mange års erfaring inden for området og med afsæt i et tæt samarbejde med vores kunder over hele verden. Igennem en god dialog får vi indblik i vores kunders specifikke ønsker og behov, og på den måde har vi hele tiden fingeren på pulsen i forhold til at kunne imødekomme nye tendenser på markedet.

Hos Good Food Group leverer vi til hele verden. Det gælder både små og store grossister, fødevareindustrien og kæder. Vores fødevareingredienser er kendetegnede ved at være gode, stabile og funktionsdygtige, og de er udviklet til netop at imødekomme vores kunders individuelle behov.

Som kunde hos Good Food Group har du adgang til en verden af inspiration. At inspirere til nye anvendelsesmuligheder er noget vi prioriterer højt, og vi tager gerne en snak om , hvordan applikationerne kan anvendes på såvel klassiske som alternative måder, der kan skabe nye smags- og spiseoplevelser. 

Vores kompetente konsulenter står klar med en høj faglig viden og en enorm indsigt i vores sortiment og kan på den baggrund tilbyde dig den bedste rådgivning, sparring og dialog om dine ønsker.

 

Partnerskab

Professionelle partnerskaber

Som underleverandør er du ofte specialiseret i dit eget produkt men har sjældent kendskab til de færdigvarer, som du leverer ingredienserne til. Vi vil gerne vende denne proces og lade fødevareproducenten komme til os. Uanset om det drejer sig om en bestemt opskrift eller et ønske om at udvikle et produkt, vil vi finde den bedste løsning. Eksempelvis kan opgaven være at finde et naturligt alternativ til et eksisterende produkt eller at prøve at reducere kalorieindholdet.

Good Food Group tilbyder også et udviklingsteam, der hjælper fødevareproducenter med at udvikle nye eller forbedrede produkter. Teamet samarbejder med nogle af de største internationale fødevareproducenter og har omfattende viden inden for udvikling af fødevarer til professionelle.

certificeringer

Produkter af høj kvalitet

Din garanti for kvalitet og fødevaresikkerhed

IFS Global Standard for fødevaresikkerhed er en anerkendte standard inden for fødevarer med meget høje krav til fødevaresikkerhed, hygiejne, sporbarhed, kvalitetsstyring og fødevareforsvar.

IFS er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

BRC Global Standard – for fødevaresikkerheden

BRC Global Standard for fødevaresikkerhed er en anerkendte standard inden for fødevarer med meget høje krav til fødevaresikkerhed, hygiejne, sporbarhed, kvalitetsstyring og fødevareforsvar.

BRC er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

Produktudvikling

Vi udvikler en løsning, der passer til jer

Vores hold af kompetente konsulenter står klar til at tage en professionel snak omkring mulighederne for at udvikle nye løsninger, der passer til dine behov.

Med et dybdegående kendskab til markedet og Good Food Groups brede produktsortiment kan konsulenterne bidrage med deres viden og bringe denne i spil i dialogen omkring mulighederne for produktudvikling.

Katalog

Udforsk vores løsninger

Ønsker du at lære vores mange smagfulde løsninger bedre at kende, kan du med fordel gå på opdagelse i vores kataloger. Her har vi samlet en lang række af vores spændende produkter inden for området og giver inspiration til, hvordan du kan anvende dem i dit køkken.

Du kan også få indblik i vores store passion for kvalitet, samarbejdet med vores lokale farmere og meget mere.

Indtast dine oplysninger nedenfor og modtag vores katalog

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Virksomhed *
Telefonnummer *

Lad os tage en snak

Hos Good Food Group er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores produkter.

Du skal blot udfylde og indsende vores kontaktformular – så står vores hold af kompetente foodservicespecialister klar med professionel sparring og rådgivning om dine mange muligheder.

se vores kontaktdetaljer

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Telefonnummer *
Land *
Virksomhed *
Besked

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP