En professionel partner

Good Food Group er din professionelle partner både inden for foodservice, ingredients og bageri. Vi har en bred vifte af kvalitetsprodukter og arbejder hårdt for altid at holde os opdaterede på de nyeste trends.

Gennem vores dygtige og engagerede sælgere tilbyder vi innovative løsninger og os selv som sparringspartner, så vi bedst muligt kan opfylde dine behov.

Bliv klogere på hvad vi tilbyder inden for områderne foodservice, ingredients og bageri nedenfor.

Vælg dit interesseområde

Stærk kultur omkring kvalitet og fødevaresikkerhed

Kvalitet og fødevaresikkerhed er utrolig vigtige indsatsområder for Good Food Group. Vores mål er at fremstille sikre fødevarer af høj kvalitet, som dækker kundernes behov og derved giver en høj grad af kundetilfredshed.

Til sikring af dette er arbejdet med opbygning af en stærk kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur et vigtigt element. Medarbejdere, som arbejder hos Good Food Group, uddannes løbende i fødevaresikkerhed og kvalitet, og de har stor viden på området.

Vi arbejder hver eneste dag med at sikre fødevaresikkerhed gennem hele værdikæden – lige fra dyrkning af råvarerne til produktet ender hos kunden.

fremtidige messer

Her kan du møde os

Gigantium │ Willy Brandts Vej 31 │ 9220 Aalborg   01. marts 2023 Cateringmesse Nord Mød os på Nordjyllands største fødevaremesse: Cateringmesse Nord, hvor du kan lade dig inspirere til, hvordan du kan bruge vores produkter i dit professionelle køkken. Besøg hjemmesiden
Odense Congress Center │ Ørbækvej 350 │ 5220 Odense SØ   14. marts 2023 Cateringmesse Syd Kom til Cateringmesse Syd og oplev vores spændende nyheder, smag vores produkter og find en masse lækker inspiration til køkkenet. Besøg hjemmesiden
Lokomotivværkstedet │ Otto Busses Vej 5a │ 2450 København SV   21. - 22. marts 2023 Madværkstedet På madværkstedet 2023 sættes der fuld fokus på økologi og bæredygtighed. En messe. hvor du får rig mulighed for at få konkrete tips, tricks og idéer til at tage med hjem i din kantine, storkøkken, restaurant eller butik. Besøg hjemmesiden

Lad os tage en snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i vores produkter, har spørgsmål eller ønsker inspiration.

se vores kontaktdetaljer

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Telefonnummer *
Land *
Virksomhed *
Besked

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg. Derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning, det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food Group værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificerede efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP