Vores brands

Good Food Group er en international producent og leverandør af kvalitetsprodukter til detailhandlen, foodservice, ingredientsegmentet og bagerimarkedet. Vi har stor erfaring med udvikling, produktion og salg af mærkevarer og har med succes bygget vores egne brands i mere end 60 år.

Et stærkt fokus på R&D og bæredygtig udvikling opstår ved, at vi påtager os ansvaret for hele værdikæden fra jord til bord. Vi arbejder hver eneste dag på at sikre fødevaresikkerhed fra dyrkning af råvarerne til produktet ender hos kunden.

Læs mere om vores brands og gå på opdagelse i et univers af mangeårige traditioner og stolt håndværk herunder.

vores brands

Brands til enhver smag

Professionelle mejerialternativer

Danica er din professionelle partner indenfor mejerialternativer produceret af vegetabilsk olie, som kan bruges i stedet for eller som supplement til mejeri-fløde.

læs mere

GOD MAD I GODT SELSKAB

Selvom smag er vigtigere end noget andet, er det heller ikke helt tosset, hvis det du spiser er økologisk og måske endda plantebaseret

læs mere

Den rene naturlige smag

Jakobsens er gode, rene og naturlige produkter,
som giver et liv, en smag og en natur i balance.

læs mere

Smagen af god barndom

Vi tager din baby på en kulinarisk rejse lige fra første mundfuld. I vores produkter bruger vi udelukkende de bedste råvarer og gør så lidt ved dem som muligt. Det giver mad med masser af farve, smag og struktur, og det styrker din babys udvikling.

læs mere

Den gode smag fra frugtplantagen

Skælskør Frugtplantage er marmelade, frugtgrød og dessertsaucer med den skønne, rene og naturlige smag af alt det bedste, som naturen giver os.

læs mere

Den gode nordiske smag

Christians Grød er frugtgrød, marmelade, honning og dessertsauce. Fælles for alle produkterne er den gode nordiske smag, baseret på originale danske opskrifter i høj kvalitet.

læs mere

Smagen af mangeårige traditioner

Marmelade, frugtgrød, honning og andre lækre specialiteter med en ren og naturlig smag af alt det bedste, som naturen giver os.

læs mere

Naturlig sødme fra frugt og bær

Marmelade og syltetøj med brug af minimalt sukker uden af give afkald på den naturligt søde smag.

læs mere

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP