Om os

Good Food Group er en international virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1951. Gennem alle årene har vi stået for vækst og innovation i både ind- og udland. Fra grundlæggelsen og frem til januar 2019 var vi en familieejet virksomhed. I dag er vi ejet af den danske kapitalfond Maj Invest, hvor agendaen er vækst drevet af en professionel langsigtet agenda.

Good Food Group fremstiller, importerer og sælger en bred vifte af både konventionelle, økologiske og plantebaseret kvalitetsfødevarer under vores egne brands og som Private Label løsninger.

Vores produkter sælges på 75 markeder over hele verden. Vi er en erfaren og betroet løsningspartner, med fokus på, at vores produkter og koncepter udvikles til vores kunders og forbrugeres behov, således vi skaber mest mulig værdi.

Good Food Group

Making life taste good

Tæt samarbejde med kunder skaber værdi til fælles produktløsninger.
Innovation og kvalitet i produktionen skaber morgendagens fødevare.
Afsæt i de nordiske værdier med fokus på lokal produktion.
Vores brands

I dag står Good Food Group bag en lang række brands

Good Food Group har over en årrække overtaget en række danske fødevarevirksomheder, og står i dag blandt andet bag disse brands: Svansø, Jakobsens, Skælskør Frugtplantage, Woodland Wonders og Danica.

Derudover ejer Good Food Group også brands, som benyttes til salg på eksportmarkeder som for eksempel Streamline, Danish Garden og Christians Grød.

Historien

Det hele startede i 1951 i et lille køkken i Vejle

I 1951 startede Inga og Peter Christensen i deres private hjem en lille virksomhed, der bagte småkager til de nærliggende fødevarebutikker.

Siden da har virksomheden vokset sig stor, og i dag bistår Good Food Group koncernen 11 unikke brands. Koncernen er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Storbritannien, Tyskland og USA og har i alt 432 dedikerede medarbejdere på verdensplan.

vores fælles værdier

576

ansatte internationalt

25

lokationer internationalt

9

fabrikker internationalt

75

forskellige markeder

et tilbageblik gennem årene

Vores historie

1951
1971
1975
1986-2003
2005
2016
2019
2020
2021

Eventyret om den lille kagefabrik

Året var 1951, da Inga Christensen bagte de første småkager til salg og lagde grunden til et erhvervseventyr af internationale dimensioner. Inga´s Småkager, det senere Ingadane, er i det små grundlaget for den nuværende internationale fødevarekoncern Good Food Group.

Da småkageeventyret så småt tog form, var Inga 29 år gammel og husmor i hjemmet på Ribevej 1 i Vejle, hvor hun var midtpunkt for familien, som bestod af ægtemanden Peter, der var udlært bager og arbejdede som bagersvend, og deres eneste barn, Otto, født i 1950. Det var en tilfældighed, der var årsag til, at Inga begyndte at bage småkager til salg. Det var en tidligere logerende hos familien, der efterlod mel, sukker og bagegrej, som han havde planlagt at bruge til at bage til eksport. Han havde bare ikke penge til at realisere sin plan, så han rejste fra det hele.

I stedet gik Inga i gang med at bage småkager efter de opskrifter, hun havde i sine gemmer, og som hun ellers eksperimenterede sig frem til. Hun bagte småkager i sin private gasovn, og Peter cyklede ud til kundekredsen og afleverede dem. I begyndelsen var kunderne købmænd i nærheden; men snart udviklede salget sig til grossister, og i løbet af de første otte år voksede Inga’s Småkager fra fem til 400 kunder.

1951

Året var 1971, 20 år efter Inga begyndte at bage hjemme i gasovnen, da sønnen Otto kom ind i familievirksomheden. Han kom som ung, nyuddannet bager med energi og et væld af nye idéer om, at ændre håndværksbageriet til en moderne kagefabrik. Her startede Otto på den lange proces, der skulle gøre den lille fabrik til en international fødevarekoncern, som i dag er blandt de største privatejede fødevarefirmaer i Danmark.

Otto (ude i venstre side) ses her efter bestået svendeprøve, med sin flotte lagkage, der indbragte en sølvmedalje. 

1971

1975 blev året, hvor den første eksportordre fandt sted og eksporten til hele Skandinavien tager sin start.

1975

En lang række virksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien og Polen opkøbes, og produktsortimentet udvides til også at omfatte marmelade, frossen frugt, tørret frugt, nødder, ris, pasta mm.

I 2003 skifter vi navn til Good Food Group A/S.

1986-2003

Svansø Foods opkøbes og sortimentet udvides endnu end gang til nu også at omfatte dressinger, saucer, pesto, aioli og en lang række specialiteter fra ”Middelhavs køkkenet”.

2005

Aktiemajoriteten i den ikoniske Dalby Mølle A/S i Kolding overtages. Herved kommer også produktion af havregryn og andre havreprodukter ind i virksomheden.

2016

Familien Christensen sælger Good Food Group til Maj Invest og samtidig udskilles Emballagegruppen, Digitalhuset, Strandbygaard Grafik og Scandic Food Indien fra koncernen.

2019

Jakobsens A/S opkøbes og produktsortimentet udvides endnu engang. Good Food Group bliver markedsleder indenfor honning kategorien i Danmark.

2020

Det danske økologiske babygrød brand Woodland Wonders opkøbes. Produkterne produceres allerede af Good Food Group, der nu overtager rettighederne til brandet samt salget af produkterne.

2021
Ejerskab

En del af Maj Invest

Med i alt ca. DKK 4,3 mia. under forvaltning er Maj Invest Equity Danmarks største private equity investor i mindre og mellemstore virksomheder. Porteføljen består aktuelt af 12 selskaber. Maj Invest Equity rejste i 2016 sin femte fond med et samlet kapitaltilsagn på ca. DKK 2 mia. Siden 2005 har Maj Invest Equity foretaget investeringer i mere end 35 virksomheder. Maj Invest Equity er en del af Maj Invest-koncernen.

besøg majinvest.dk
VORES FABRIKKER

Her producerer vi fødevarer, der smager godt

Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)

Good Food Groups fabrik i Aulum er en af Skandinaviens største honningproducenter. På fabrikken produceres og tappes alt lige fra konventionelle, økologiske og fairtrade-honninger samt agavesirup til detail, catering og industri.  

læs mere
Tårs | Danmark (Scandic Food)
Tårs | Danmark (Scandic Food)

På fabrikken i Tårs foregår produktionen af frugtbaserede produkter som marmelade og frugtgrød samt mejeri alternativer, som vaniljesauce, softice etc. Der produceres både til Good Food Groups brand Skælskør Frugtplantage samt til private labels.

læs mere
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)

Good Food Group fabrikken I Hadsten importerer og pakker et bredt udvalg af blandt andet økologiske og konventionelle tørrede frugter, nødder og frø af høj kvalitet til både detail og foodservice.      

læs mere
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)

Dalby Mølle fremstiller havregryn og andre relaterede kornprodukter. Møllens speciale er dampkogte, valsede og skårne kornprodukter. Der produceres havregryn både til private label brands og til vores egne brands. Til alle produkter tages der udgangspunkt i det uforarbejdet korn.

læs mere
Nørre Aaby | Danmark (Scandic Food)
Nørre Aaby | Danmark (Scandic Food)

På fabrikken i Nørre Aaby fremstilles en lang række forskellige saucer, dressinger og specialiteter samt gløgg.

læs mere
Hadsund | Danmark (Scandic Food)
Hadsund | Danmark (Scandic Food)

På lokationen i Hadsund har der tidligere været bl.a. marmelade og grød-produktion, som senere blev flyttet til fabrikken i Tårs. Efterfølgende er fabrikken dels blevet anvendt som lager, og dels som pakkeri af havregryn, müsli og andre tørvarer samt produktion af Woodland Wonders babymad.

læs mere
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)

På Good Food Groups fabrik i Haugesund produceres der forskellige produkter inden for juice og marmelade.

læs mere
Lycksele | Sverige (Danica Foods AB)
Lycksele | Sverige (Danica Foods AB)

På Good Food Groups fabrik i Sverige, produceres en række forskellige produkter indenfor syltetøj og marmelade.

læs mere
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)

På Good Food Groups fabrik i Polen produceres der forskellige produkter indenfor frossen frugt, frosne grøntsager, marmelade og survarer.

læs mere

Code of Conduct

Vi betragter bæredygtighed og ansvarlig leverandørstyring som centrale elementer for vores forretning. Dette omfatter respekt for universelt anerkendte principper om menneskerettigheder, herunder arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Derfor søger vi at sikre, at vores egen virksomhed og vores leverandører i hele forsyningskæden agerer i overensstemmelse med kravene i vores Supplier Code of Conduct.

Læs vores code of conduct
Kvalitet

En produktion bygget på kvalitet

Hos Good Food Group, arbejder vi hver eneste dag med at sikre fødevaresikkerhed gennem hele værdikæden – fra dyrkning af råvarerne til produktet ender hos kunden. For hver råvare og emballage vi anvender, laves en risikovurdering og kontrol, både af produktet og den virksomhed, der fremstiller det. Vores leverandører udvælges på baggrund af vores leverandørgodkendelsessystem, for at sikre vores kunder den bedste kvalitet.

Creating the Nordic Good Food of Tomorrow

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP