Kvalitet

Good Food Group har en stærk kultur omkring kvalitet og fødevaresikkerhed. Vores mål er at fremstille sikre fødevarer af høj kvalitet, som dækker vores kunders behov og derved giver en høj grad af kundetilfredshed. Til sikring af dette, er arbejdet med opbygning af en stærk kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur et vigtigt element. Good Food Groups medarbejdere uddannes løbende i fødevaresikkerhed og kvalitet, og vores medarbejdere har stor viden på området.

Vi arbejder hver eneste dag med at sikre fødevaresikkerhed gennem hele værdikæden, fra dyrkning af råvarerne til produktet ender hos kunden. For hver råvare og emballage vi anvender, laves en risikovurdering og kontrol, både af produktet og den virksomhed, der fremstiller det. Vores leverandører udvælges på baggrund af Good Food Groups leverandørgodkendelsessystem.

KVALITETSSIKKERHED

Målsætning på kvalitetsområdet

Det er Good Food Groups målsætning at fremstille og markedsføre velsmagende fødevarer af ensartet kvalitet, som lever op til kundens forventninger, er autentiske, er sikre at anvende for forbrugerne og overholder gældende lovgivning samt aktuelle kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder.

Hos Good Food Group stilles der krav til, at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder (BRC og/eller IFS). BRC Global Standard for fødevaresikkerhed og IFS Food er anerkendte standarder inden for fødevarer med meget høje krav til fødevaresikkerhed, hygiejne, sporbarhed, kvalitetsstyring og fødevareforsvar. BRC og IFS er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

Vores certificeringer

Produkter af høj kvalitet

Hos Good Food Group stilles der krav til, at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder (BRC og/eller IFS).

Din garanti for kvalitet og fødevaresikkerhed

IFS Food Standard for fødevaresikkerhed er en anerkendte standard inden for fødevarer med meget høje krav til fødevaresikkerhed, hygiejne, sporbarhed, kvalitetsstyring og fødevareforsvar.

IFS er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

BRC Global Standard – for fødevaresikkerheden

BRC Global Standard for fødevaresikkerhed er en anerkendte standard inden for fødevarer med meget høje krav til fødevaresikkerhed, hygiejne, sporbarhed, kvalitetsstyring og fødevareforsvar.

BRC er baseret på HACCP-principperne, som er rygraden i ethvert fødevaresikkerhedssystem.

Kontrol-rapporter

Scandic Food

se på findsmiley.dk
Overskrift

Vores ESG rapport

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing

Læs vores ESG rapport her

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP