En karriere der smager godt

Hos Good Food Group har vi ét fælles mål; at skabe morgendagens nordiske fødevare, der får livet til at smage godt. Den absolut vigtigste ingrediens for at nå dette mål er engagerede og passionerede medarbejdere, som elsker at kunne gøre en forskel i deres arbejde. 

Selvom vi er en international fødevarekoncern, har vi en flad organisationsstruktur, der giver plads til frihed og mulighed for indflydelse. Hos os, har du rig mulighed for at gøre en reel forskel.

Som fødevarevirksomhed der producerer og sælger forskellige typer af produkter i 75 lande, er der mange forhold der påvirker os. Alt fra råvarepriser, til nye aktører og lokal lovgivning ændrer sig løbende og ofte meget hurtigt. Det giver os en meget dynamisk og spændende hverdag med stor variation i arbejdsopgaverne.

Se ledige stillinger her
JOBMULIGHEDER

Karriere i produktionen

Hos Good Food Group producerer og pakker vi over 4.000 forskellige produkter, både vores egne mærkevarer samt en lang række private label produkter til detail handlen og Foodservice. Da vi håndterer alt, fra råvaren kommer ind ad døren, til de færdige varer forlader vores lager, har vi mange forskellige typer af jobs og derved mange muligheder for at gøre karriere. 

Vi tror på, at vi mennesker har det bedst med mest mulig frihed og ansvar i vores arbejde. Vi tror på at samarbejde skaber trivsel og passion for fødevarekvalitet skaber stolthed. Vi lægger stor vægt på at gøre tingene ordentligt og ikke mindst være ordentlige overfor hinanden, vores leverandører og vores kunder. 

Hos os skal der være plads til at have det sjovt. Derfor har alle medarbejdere på vores fabrikker en positiv indstilling og har fokus på at skabe en god stemning. Med et job i vores produktion bliver du en del af et stærkt og passioneret team.

Læs mere her på siden om jobmulighederne på vores fabrikker eller send os en uopfordret ansøgning.

Vil du være en del af teamet?

Send en uopfordret ansøgning

Har vi ikke lige den stilling du er på udkig efter nu, så send os en uopfordret ansøgning. Så kontakter vi dig når vi har et ledigt job, der matcher dig.

576

ansatte internationalt

25

adresser på globalt plan

75

forskellige markeder

JOBMULIGHEDER

Karriere i baglandet

På vores hovedkontor i Vejle og på vores salgskontorer og fabrikker lokalt og internationalt har vi mange spændende job indenfor forskellige afdelinger. Fælles for alle vores afdelinger er, at de arbejder for at skabe morgendagens nordiske fødevare samt supportere hinanden på kryds og tværs. 

Vi varetager alt internt og har spændende jobs på tværs af hele værdikæden lige fra innovation, planlægning, indkøb, produktudvikling, markedsføring og salg til IT, økonomi, administration, kvalitet, CSR og HR.

Se ledige stillinger her
MØD OS

Historier fra hverdagen

PRODUKTIONSMEDARBEJDER I HADSUND I MARTS 2022

Jannie

“Gode kolleger, en alsidig hverdag og mulighed for udvikling er grunden til jeg går glad på arbejde hver dag.”

ÅRLIG BUSINESSPLAN KICK-OFF I BILLUND I APRIL 2022

Marketing, salg & innovation

Stemningen er i top på det årlige Business Plan kick-off, hvor marketing og produktudvikling præsentere brandstrategi og nye produkter for salg internationalt.

“Med et job i et af vores salgsteams får du mulighed for at opbygge et bredt kendskab til salg på tværs af detail, foodservice og industri – nationalt såvel som internationalt. Vores struktur er flad, så du vil opleve, der er kort “vej” til indflydelse og rig mulighed for påvirkning af egen karriere.”

 

Bjarne Nøhr, Business Unit Director Danmark

Elev & Praktik

Få smag for en karriere hos os

Vi har et godt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne i vores lokalområder, og tilbyder løbende elev-og praktikpladser på tværs af jobfunktioner i såvel vores produktion som på kontor.

Langt de fleste elev og praktikpladser besættes på baggrund af ansøgning direkte fra elever og praktikanter, så vi hører meget gerne fra dig, og gerne i god tid, så vi kan planlægge det bedste forløb til dig. 

Flere muligheder for praktik

Der findes mange former for praktik. Det vigtigste for os er, at vi kan bidrage til din udvikling med praktisk erfaring og at du kan tilføre værdi og nyt syn på tingene til os.

Vi tager for eksempel løbende praktikanter ind i studiepraktik. Praktikforløbet strækker sig som regel over 3 måneder, hvor du har mulighed for at få en god indsigt i hverdag og opgaver i den pågældende afdeling. Du får rig mulighed for at teste alt det teoretiske af, du har lært på studiet. 

Send din ansøgning om elev eller praktiskplads til os på hr@goodfoodgroup.com

Ledige stillinger

Vi har samlet alle ledige stillinger i Good Food Group Danmark på ét sted, så du kan se på hvilke fabrikker og kontorer vi søger medarbejdere lige nu 

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Vores vision om morgendagens fødevarer

GOOD FOOD OF TOMORROW

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

GOOD FOOD OF TOMORROW