OM DANICA

Mejerialternativer med funktionalitet i særklasse

Danica’s produktsortiment består af en række mejerialternativer, der er produceret på et mix af vegetabilske olier og mælkefedt. Danicas produkter kan anvendes i stedet for eller som supplement til fløde. Fokus for Danica’s produktudvikling har altid været kvalitet og produktfunktionalitet, der rækker udover de egenskaber animals fløde har. Derfor kan Danica i dag tilbyde mejerialternativer med en bred vifte af funktionaliteter, der dækker de fleste kokkes og konditorers behov.

KONDITOR KAGER

Smukke kager og cremet fyld

Danica’s Sweetwhip og Caterwhip produkter er udviklet til at lave perfekte dekorationer på dine kager samt til at lave luftigt cremet fyld til kager og desserter. Produktserien indeholder både sødede og usødede varianter, der alle har en cremet smag af fløde. Produkterne kan piskes ved både lav og høj hastighed og kan opnå en pisket volumen på op til 400%. Det piskede skum står friskt og knivskarpt i flere dage uden af falde sammen som man ofte ser flødeskum gøre. Sweetwhip varianterne er også en god base til is.

KULINARISKE OPLEVELSER

Cremede smagfulde saucer

Danica Cuisine er usødede mejerialternativer udviklet til madlavning. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og helt særlige cremede smag samt stabile funktionalitet. Produktserien indeholder varianter med fedtindhold fra 15-30%, der hver har sine særlige egenskaber. Danica Cuisine 15% har en lethed, der egner sig godt til for eksempel supper. Danica Cuisine 20% har en unik tekstur. Det er en all-round base, der egner sig godt i alle varme retter. Danica Cuisine Duo 30% har en tyk ekstra cremet tekstur, der er perfekt til saucer. Den koger ind som almindelig fløde og stabil i alle retter selv med tilsat citron, vin og tomater.

vores brands

Brands til enhver smag