OM SVANSØ

Høj kvalitet giver gode smagsoplevelser

I 1975 blev Svansø grundlagt af ægteparret Hanne og Peder Svansø, med en mission om at bringe god smag til det danske spisebord. De første Svansø produkter var høj kvalitets specialiteter fra Italien. Siden da er en bred portefølje af nødder og kerner kommet til og i dag har Svansø egen produktion i Danmark af bl.a. dressing, mayonnaise, aioli og saucer.

Hos Svansø har vi et bredt udvalg af specialitetsprodukter. Hvad enten du søger smagfuldt tilbehør eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette løsninger til dig. Fælles for produkterne er, at smag og kvalitet altid har den højeste prioritet. Når vi udvikler og lancerer nye produkter, sker det altid med udgangspunkt i smagfulde råvarer, som sikre dig den bedste smagsoplevelse.

LÆS MERE OM SVANSØ

GRØN BAGEKOLLEKTION

Til alle kageelskere

Nogen elsker at bage brød, andre at bage kage. Hvis du hører til i den sidste kategori, er de skønne bageprodukter fra Svansø helt sikkert noget for dig. De er plantebaserede og nemme at bruge, og så giver de dine kager det perfekte look. Med de nye bageprodukter fra Svansø kan du roligt skue dine bageambitioner op. Med Konditorens Piske og Bagefast Frugtfyld fra Svansø løfter du nemt niveauet for kager, der vil fremstå knivskarpt og præsenterer sig helt professionelt. Kager der er sjove at lave og en fornøjelse at servere.

FÅ INSPIRATION TIL SMAGFULDE KAGER
GRØNT SPISEKAMMER

God smag med grøn samvittighed

Hos Svansø har vi et bredt udvalg af smagfulde produkter, der enten er økologiske, plantebaserede eller grønne af natur. Søger du smagfuldt tilbehør til tapas, grill, grøntsager og salater, så har vi de rette produkter. Fælles for Svansø produkterne er, at smag og kvalitet altid har den højeste prioritet. Når vi udvikler og udvælger nye produkter, sker det altid med udgangspunkt i smagfulde kvalitets råvarer, som sikrer dig den bedste smagsoplevelse.

Vi har netop lanceret fire nye økologiske plantebaserede dressinger, der sætter nye smagsrekorder indenfor det grønne køkken. Og vi har flere spændende økologiske og plantebaserede produkter er på vej.

SE DE GRØNNE NYHEDER FRA SVANSØ
vores brands

Brands til enhver smag