OM STREAMLINE

Det er sødt nok som det er

Der er rigeligt af sødme i frugter og bær. Så der er ikke behov for at tilsætte en masse sukker til noget, der er lækkert sødt, som det er. Streamline marmelader indeholder 30 % mindre sukker end almindelig marmelade og syltetøj. Vi putter tilmed 40 % mere frugt i vores syltetøj og mindst 60 % mere i vores marmelade.

Marmelade og syltetøj fra Streamline er lige så søde som andre produkter, blot ikke så sukkerholdige. Og fordi sundhed er mere end bare at skære ned på sukker, vil du heller ikke finde nogen kunstige smags- eller farvestoffer i vores produkter.

Ingredienser

Den rigtige frugt hver gang

Streamline marmelader og syltetøj laves efter en opskrift, der er gået i arv gennem 3 generationer. Ingredienserne blandes i store traditionelle kedler og en kombination af moderne teknologi og klassiske teknikker sikrer, at vi opnår den bedste smag og tekstur. Det er et håndværk, som tager tid, men den langsomme tilberedning sikrer vi kan bevare saftige frugtens tekstur og al dens naturlige smag.

Fordi vi er så fokuserede på at vælge de helt rigtige frugter og bær, kan al vores frugt spores helt tilbage til den mark, den kommer fra.

SØDMEFULDE PRODUKTER

Udforsk produkterne fra Streamline

vores brands

Brands til enhver smag