OM CHRISTIANS GRØD

Smagen af ferie i Danmark

Gåture langs Vesterhavets hvide sand, duften af det friske hav og solens varme kys på kinden – det er minder om ferie i Danmark. Minder om picnic i klitternes vilde natur. Minder om solmodne jordbær med fløde. Smagen af disse minder om dansk sommer har vi indkapslet i produkterne fra Christians Grød.

Christians Grød er blevet produceret i Danmark i mere end 40 år og har i dag et bredt sortiment indenfor bl.a. frugtgrød, dessertsaucer, marmelade og honning. Lækre højkvalites produkter til at nyde på ferie og hjemme.

Christian Grød sælges i Tyskland – særligt nordtyskland – og findes i langt de fleste Tyske supermarkeder.

Frugtgrød og dessert sauce er varemærket for Christians Grød. Inspirationen hertil kommer fra den danske sommer dessert ”Rød grød med fløde”. I dag findes Christians Grød frugtgrød i mange varianter lige fra jordbær, kirsebær og kiwi til den klassiske rødgrød, som er et mix af smagfulde røde bær.

Alle frugtgrød varianterne smager dejligt med fløde eller mælk. Du kan også forkæle dine smagsløg lidt ekstra, og toppe frugtgrøden med den cremede Christians Grød dessertsauce. Dessertsaucen er også ideel ovenpå friske bær.

Smagfulde Produkter

Udforsk produkterne fra Christians Grød

vores brands

Brands til enhver smag