Din professionelle sparringspartner

Hos Good Food Group vægter vi den nære dialog med vores kunder højt. Som din faglige sparringspartner arbejder vi dedikeret for at imødekomme de ønsker og behov, så vi kan tilføre ny dybde og ekstra værdi til vores service tilbud. Derfor står vores hold af kompetente konsulenter altid klar til en professionel dialog om dine ønsker.

Ud over vores brandede sortiment er vi klar til at arbejde sammen med dig om at skabe skræddersyede produkter og applikationsspecifikke løsninger, der kan løfte dit forbrugertilbud til et nye højder.

Kontakt os derfor endelig, hvis du står med et behov for udvikling af nye bageriprodukter, afprøve ingredienser eller hvis du ønsker en dialog om muligheden for videreudvikling af eksisterende produkter.

HØJ FAGLIGHED

Bredt sortiment af bageriprodukter

Vi  tilbyder vi en bred vifte af produkter målrettet professionelle køkkener. Vores bageriområde består af alt fra frugtbaserede produkter, mejerialternativer og honning til dressinger, specialiteter og frossen samt frysetørret frugt.

Vi udvikler produkterne i tæt samarbejde med vores kunder, og har du særlige ønsker, står vores hold af kompetente konsulenter klar til at tage en professionel og faglig snak om dine muligheder.

Høj faglighed

Din professionelle sparringspartner

Hos Good Food Group vægter vi den nære dialog med vores kunder højt. Som din faglige sparringspartner arbejder vi dedikeret for at imødekomme de ønsker og behov, som vi ser på markedet – både blandt vores danske og udenlandske kunder. Derfor står vores hold af kompetente konsulenter altid klar til en professionel dialog om dine ønsker.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til nye trends og tendenser – også inden for udviklingen af professionelle løsninger til bageriområdet, og vi arbejder passioneret for at kunne imødekomme ethvert behov i det professionelle køkken.

Kontakt os derfor endelig, hvis du står med et behov for udvikling af nye bageriprodukter, eller hvis du ønsker en dialog om muligheden for videreudvikling af eksisterende produkter.

Her på hjemmesiden kan du finde god inspiration til brugen af vores produkter, og hvordan du med fordel kan anvende dem i dit professionelle køkken. Vores sortiment af bageriprodukter spænder vidt og åbner op for en verden af muligheder for at skabe serveringer rige på god smag og med det helt rette æstetiske udtryk.

frugtbaserede produkter

Den naturlige vej til frisk sødme

Vores frugtbaserede produkter er fremstillet efter europæiske standarder, og vi arbejder hele tiden målrettet for at uddanne vores frugtavlere inden for høstmetoder, jordhåndtering og ”best practice”.

Vores involvering i dyrkningsmetoderne giver os mulighed for at sortere og udvælge de bær, som anvendes i vores syltetøj og marmelader og dermed sikre en passende frugtstørrelse og kvalitet.

Alle vores frugtbaserede produkter er omhyggeligt produceret efter danske opskrifter, hvilket sikrer produkter af god kvalitet og med et højt frugtindhold. Vores sortiment er bredt og imødekommer ethvert behov i det professionelle køkken.

Praktisk og fleksibel indpakning gør desuden transporten af produkterne lettere uanset destination.

Næste
mejerialternativer

Det plantebaserede alternativ til fløde

Vores alternativer til mejeriprodukter samt Soft Ice- & Shake-blandinger er baserede på vegetabilsk olie, og de kan anvendes i stedet for eller som supplement til fløde. Scandic Food leverer disse produkter til kunder i over 60 lande, og hvert år bliver tusindvis af tons solgt over hele verden. Produkterne er ideelle til professionel brug inden for foodservice-segmentet grundet deres mange fordele:

 • Stor volumen – når det piskes, kan det opnå dobbelt så stor volumen som flødeskum.
 • Stabilt skum – det øger skummets stabilitet fra timer og op til dage.
 • Ingen valleudskillelse – ingen vandudledning.
 • Fryse- og tøstabilt, når det er pisket.
 • Kan kombineres med fløde.
 • Fleksibel pakning med 500 ml og op til 1000 l.
 • Mulighed for Tetra Edge med Re-cap-løsning – det er både praktisk og tager hensyn til fødevaresikkerheden.
 • Ideel til madlavning – syrefast og med mindre risiko for at brænde sig fast til panden.
 • Soft Ice og & Shake-blandingerne er klar til brug – åben og hæld dem i softicemaskinen. Det har en langsommere nedsmeltning på grund af det vegetabilske fedt.
 • Længere holdbarhed – op til 12 måneder grundet UHT-behandling og aseptisk emballage.
 • Den piskede topping kan opbevares ved op til 18 grader, mens det for madlavningsbasen er det op til 20 grader ved en konstant temperatur.
 • Pisketoppings bør nedkøles minimum 24 timer før brug og ved 5 grader.
Næste
HONNING, icing & SIRUP

Honning – verdens ældste sødemiddel

Honning er 100 % naturligt og produceres af travle honningbier, som samler pollen og nektar fra blomstrende træer og planter. Honning indeholder mineraler, proteiner, aminosyrer og enzymer.

Good Food Group behandler den rå honning ved at udvælge forskellige typer honning til forskellige blandinger og pakninger. Efterfølgende bliver honningen filtreret og blandet med andre typer for at kunne opnå den specifikke smag og farve, som kunden ønsker.

Good Food Group overholder strengt EU-lovgivningen for behandling og forarbejdning af såvel den faste og den klare honning. Intet må tilføjes eller tages ud af honning.

I de fleste opskrifter kan honning erstatte sukker. Flydende honning fungerer eksempelvis godt som sødemiddel på morgenmadsprodukter, pandekager, is og desserter, i marinader til salater, kartofler og andre grøntsager samt til forskellige typer kød.

Glycose og sirup

Glycose og sirup er alternative kulhydrater og har bred anvendelse inden for fødevareindustrien. Du kan bruge sirup til desserter, is, kager og oven på dine morgenmadsprodukter samt som erstatning for sukker, når du bager.

Glasursukker

Glasursukker er ideelt til dekoration af kager og desserter, og som professionel giver det mulighed for at skabe dekorationer.

Produktet kommer i en praktisk sprøjtepose. Det er dermed let at gå til og kan bruges direkte. Det kan fryses og er tøstabilt.

En anvendelig og fleksibel emballage gør det ligeledes lettere at transportere disse produkter uanset destinationen.

Næste
tørrede frugter

Tørrede frugter fra Europas frugt- og grøntsagshave

Polen er kendt som Europas frugt- og grøntsagshave. Siden 1996 har Good Food Group i Polen været storleverandør af forskellige former for frossen frugt samt frysetørrede og syltede grøntsager. Vores to moderne fabrikker er placeret tæt på landbrugsområderne, hvilket skaber de bedste muligheder for at kunne levere friske produkter af høj kvalitet. Avanceret teknologi og kvalitetskontrolsystemer sikrer pålidelig levering og højkvalitetsprodukter fra såvel partnervirksomheder som eksterne kunder.

Næste
Passion for økologi

Økologisk fødevareproduktion

Vi er utroligt stolte over vores hjemland Danmark, som er det land i verden, der har den største økologiske markedsandel på hele 14 % (Danmarks Statistik 2020). Mange fødevare har en langt højere økologisk markedsandel, for eksempel havregryn der er helt oppe på 47,2% (GFK ConsumerScan 2020). For os betyder det, at vi har lang erfaring med produktion af økologiske fødevare og ingredienser.

Det økologiske marked vokser fortsat globalt set, og vi er klar til at forsyne vores kunder verden over med vores økologiske produkter af højeste kvalitet.

Katalog

Udforsk vores løsninger

Ønsker du at lære vores mange smagfulde løsninger bedre at kende, kan du med fordel gå på opdagelse i vores katalog ”Foodservice & Bakery”.

Her har vi samlet en lang række af vores spændende produkter inden for området og giver inspiration til, hvordan du kan anvende dem i dit køkken.

Du kan også få indblik i vores store passion for kvalitet, samarbejdet med vores lokale farmere og meget mere.

Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor og modtag vores katalog

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Virksomhed *
Telefonnummer *
Kontaktpersoner

Kontakt vores salgsspecialister

 • Sverige
 • Norge
 • Polen
 • England
 • USA
 • Tyskland
 • Øst-Europa og Latin Amerika
 • Vest- og Syd Europa

Christian Andersson

Key Account Manager
can@goodfoodgroup.com

Bjarne Johansen

Export Manager
bjo@goodfoodgroup.com

Pär Flank Lohte

Key Account Manager
pfl@goodfoodgroup.com

Bjarne Johansen

Export Manager
bjo@goodfoodgroup.com

Bogdan Czarnecki

Sales Manager
bocz@goodfoodgroup.com

James Minnette

Sales Director
jmi@goodfoodgroup.com

Lars Øbro

VP Sales
lao@goodfoodgroup.com

Frank Sickel

VP Sales
fsi@goodfoodgroup.com

Sten Rasmus Nielsen

Export Manager
srn@goodfoodgroup.com

Bjarne Johansen

Export Manager
bjo@goodfoodgroup.com

Lad os tage en snak

Hos Good Food Group er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores produkter.

Du skal blot udfylde og indsende vores kontaktformular – så står vores hold af kompetente foodservice- og bagerispecialister klar med professionel sparring og rådgivning om dine mange muligheder.

se vores kontaktdetaljer

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Telefonnummer *
Land *
Virksomhed *
Besked

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

OM OS

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

OM OS

Making life taste good

OM GOOD FOOD GROUP

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse, der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

OM GOOD FOOD GROUP