Premium glutenfri havrefibre fra Dalby Mølle A/S

Excellence i produktion af havrefibre

Dalby Mølle A/S har en rig historie, der går helt tilbage til det 15. århundrede. I dag viderefører vi denne arv ved at producere førsteklasses glutenfri havrefibre og fastholde traditionen for ekspertise inden for dansk fødevareproduktion.

Avancerede produktionsteknikker til fibre

State-of-the-Art produktionsfaciliteter

Vores havrefibre fremstilles ved hjælp af den nyeste teknologi for at sikre den højeste kvalitet. Vores faciliteter lever op til europæiske standarder, og vi bestræber os løbende på at forbedre vores produktionsprocesser.

IFS-certificering: Sikring af kvalitet og sikkerhed

Dalby Mølle A/S er IFS-certificeret, hvilket garanterer vores engagement i fødevaresikkerhed og kvalitet i hele produktionsprocessen.

Sundhedsmæssige fordele ved glutenfri havrefibre

Glutenfri havrefibre er en fremragende tilføjelse til en sund kost. De er rige på kostfibre, som hjælper med at forebygge hjertesygdomme og diabetes og forbedrer fordøjelsen. Vores glutenfri havrefibre er sikre for cøliakipatienter og perfekte til mange forskellige opskrifter.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dit fulde navn *
Din e-mail adresse *
Telefonnummer *
Land *
Virksomhed *
Besked

Hvorfor vælge økologiske havrefibre?

Boost din kost med fødevarer med højt fiberindhold

Økologiske havrefibre er en god kilde til kostfibre, som er vigtige for en sund kost. De hjælper med at opretholde en sund fordøjelse og kan bruges i bagværk, smoothies og meget mere.

Miljøbevidste produktionsmetoder

Vores engagement i økologisk produktion betyder, at vi bruger bæredygtige metoder, der er bedre for miljøet og dit helbred. Vi er stolte af at bidrage til Danmarks omdømme som førende inden for økologisk fødevareproduktion.

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Vores vision om morgendagens fødevarer

GOOD FOOD OF TOMORROW

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

GOOD FOOD OF TOMORROW