Et indblik i dagligdagen

Om Haugesund

Miljøaktiviteter

Fabrikken i Haugesund overholder den norske arbejdsmiljølov og fokuserer på at fremme en sikker, inkluderende og effektiv arbejdsplads for deres medarbejdere. Ledelsen stræber efter at udføre forebyggende miljøarbejde ved at udføre medarbejderundersøgelser og -interviews og på den måde få værdifulde inputs, som kan skabe mere trivsel.

Fabrikken har i mange år målt energiforbruget pr. produceret kilo, og gennem løbende undersøgelser er der kontinuerligt fokus på at være så energieffektiv som mulig. Et energibesparende tiltag har eksempelvis været at investere i en ny produktionslinje, som producerer hurtigere på et lavere energiforbrug, hvilket er en mere energieffektiv produktion.

Fabrikken har også i 2022 igangsat et samarbejdsprojekt med fabrikkens største marmeladekunde om at reducere mængden af plast via mere vægteffektive emballageløsninger. Tiltaget skal være med til at øge udnyttelsesgraden pr. kubikmeter i transporten. Dette vil være med til at reducere CO2-udledningen fra lastbilerne samt reducere kapacitetsbehovet på fabrikkens lager.

Fabrikken i Haugesund er også medlem af Grøn Punkt Norge, som styrker fabrikkens arbejde med hensyn til miljøansvar og genanvendelighed i produktionen. I forlængelse af medlemskabet blev al emballage opdateret i 2021 med nye genbrugssymboler og Grøn punkt-symbolet for at øge mængderne af korrekt sorteret emballage ude hos slutforbrugeren.

Årabrotsveien 21 F
NO-5515 Haugesund

Gå til rutevejledning

Adresse

Årabrotsveien 21 F
5515 Haugesund
Norge

Fabrikker og salgskontorer

Hadsund | Danmark (Scandic Food)
Hadsund | Danmark (Scandic Food)

På lokationen i Hadsund har der tidligere været bl.a. marmelade og grød-produktion, som senere blev flyttet til fabrikken i Tårs. Efterfølgende er fabrikken dels blevet anvendt som lager, og dels som pakkeri af havregryn, müsli og andre tørvarer samt produktion af Woodland Wonders babymad.

læs mere
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)

Good Food Group fabrikken I Hadsten importerer og pakker et bredt udvalg af blandt andet økologiske og konventionelle tørrede frugter, nødder og frø af høj kvalitet til både detail og foodservice.      

læs mere
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)

På Good Food Groups fabrik i Polen produceres der forskellige produkter indenfor frossen frugt, frosne grøntsager, marmelade og survarer.

læs mere
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)

Good Food Groups fabrik i Aulum er en af Skandinaviens største honningproducenter. På fabrikken produceres og tappes alt lige fra konventionelle, økologiske og fairtrade-honninger samt agavesirup til detail, catering og industri.  

læs mere
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)

På Good Food Groups fabrik i Haugesund produceres der forskellige produkter inden for juice og marmelade.

læs mere
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)

Dalby Mølle fremstiller havregryn og andre relaterede kornprodukter. Møllens speciale er dampkogte, valsede og skårne kornprodukter. Der produceres havregryn både til private label brands og til vores egne brands. Til alle produkter tages der udgangspunkt i det uforarbejdet korn.

læs mere

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Vores vision om morgendagens fødevarer

Om Good Food Group

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

Om Good Food Group