Et indblik i dagligdagen

Om Scandic Food Lipsko

Miljøaktiviteter

På fabrikken i Lipsko arbejder teamet konstant på at identificere miljø-initiativer i forbindelse med reduktion af fabrikkens energiforbrug. For eksempel har fabrikken energioptimeret i deres frostvarer-afdeling, hvor der er blevet installeret en varmeveksler i deres kompressorer. Denne varmeveksler gør, at varmen fra olien i kompressereren bliver udnyttet til at opvarme produktionsmedarbejdernes omklædningsrum i afdelingen. Et andet eksempel kommer fra marmelade-afdelingen, hvor teamet har flyttet den store kompressor tættere på afdelingens label-maskine, som indtil da er blevet holdt varm via elektricitet. Fra kompressoren er der blevet installeret en rørforbindelse, som vil generere kompressorens varmluftstrøm videre til label-maskinen. På den måde bliver varmen veludnyttet, og fabrikken kan spare elektricitet.

På fabrikken I Lipsko gør de rigtig meget ud af at minimere og sortere deres affald og få det genanvendt. Fabrikken har en dedikeret person, der er ansvarlig for fabrikkens miljøpolitik og træner alle medarbejderne i at sortere affald korrekt i fabrikkens 10 affaldsfraktioner. Generelt er der meget fokus i korrekt affaldssortering og -håndtering på fabrikken, samt at vandressourcer og spildevand bliver forvaltet med stor omtanke.

Derudover viser fabrikken social ansvar gennem et samarbejde med Interseroh – et international konsulenthus, som understøtter deres kunders bæredygtighedsarbejde. Fokusset i samarbejdet har været at sprede budskabet om CSR gennem kampagner for at øge bevidstheden om økologi og fremme zero-waste og cirkulær økonomi-tankegangen hos forbrugerne i Polen. Fabrikken støtter også mange lokalinitiativer og har i mange år været sponsor til den lokale fodboldklubs børnehold, hvor nogle af fabriksmedarbejdernes egne børn deltager.

Ul. Spacerowa 22
27-300 Lipsko

Gå til rutevejledning

Adresse

Ul. Spacerowa 22
27-300
Lipsko

Fabrikker og salgskontorer

Hadsund | Danmark (Scandic Food)
Hadsund | Danmark (Scandic Food)

På lokationen i Hadsund har der tidligere været bl.a. marmelade og grød-produktion, som senere blev flyttet til fabrikken i Tårs. Efterfølgende er fabrikken dels blevet anvendt som lager, og dels som pakkeri af havregryn, müsli og andre tørvarer samt produktion af Woodland Wonders babymad.

læs mere
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)

Good Food Group fabrikken I Hadsten importerer og pakker et bredt udvalg af blandt andet økologiske og konventionelle tørrede frugter, nødder og frø af høj kvalitet til både detail og foodservice.      

læs mere
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)

På Good Food Groups fabrik i Polen produceres der forskellige produkter indenfor frossen frugt, frosne grøntsager, marmelade og survarer.

læs mere
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)

Good Food Groups fabrik i Aulum er en af Skandinaviens største honningproducenter. På fabrikken produceres og tappes alt lige fra konventionelle, økologiske og fairtrade-honninger samt agavesirup til detail, catering og industri.  

læs mere
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)

På Good Food Groups fabrik i Haugesund produceres der forskellige produkter inden for juice og marmelade.

læs mere
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)

Dalby Mølle fremstiller havregryn og andre relaterede kornprodukter. Møllens speciale er dampkogte, valsede og skårne kornprodukter. Der produceres havregryn både til private label brands og til vores egne brands. Til alle produkter tages der udgangspunkt i det uforarbejdet korn.

læs mere

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Vores vision om morgendagens fødevarer

Om Good Food Group

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

Om Good Food Group