Om fabrikken

Alt honning og sirup der sælges under Good Food Groups brand Jakobsens bliver produceret på fabrikken i Aulum. Al produktion og tapning af honning i Aulum sker under faste kvalitetsprocedurer og medvirker til en høj kvalitet i vores produkter. I videoen kan du få et indblik i dagligdagen på fabrikken.

Jakobsens

Miljøaktiviteter

Fabrikken i Aulum har i mange år haft fokus på kontinuerligt at blive bedre til at optimere og strømline processerne i produktionen. Gennem denne proaktive tilgang er det lykkedes at øge produktionskapaciteten med 25%, men det samme energiforbrug bliver stadig anvendt. Dette er et betydningsfuldt miljøtiltag, da produktionen dermed udleder mindre CO2.

Derudover har Aulum også implementeret et andet tiltag for at reducere energiforbruget, som handler om at optimere deres palletering af produkter med henblik på transport. Når varerne bliver palleteret, er der ikke drift, men selvom driften stoppes, er der stadig et energiforbrug. Ved at effektivisere palleteringen og varerne bliver pakket mere optimalt, er der færre timer, hvor driften stoppes. Dette resulterer i reducering af energispild, som er godt for miljøet.

Fabrikken i Aulum har desuden opnået Fairtrade-certificering på deres honningproduktion. Denne certificering er velanset, da den tager hensyn til miljøet i produktionen og sikrer, at biavlerne får en fair indtægt og gode arbejdsvilkår, uanset oprindelsesland.

Buntmagervej 20
DK-7490 Aulum

Gå til rutevejledning

Adresse

Buntmagervej 20
7490 Aulum
Danmark

Fabrikker og salgskontorer

Hadsund | Danmark (Scandic Food)
Hadsund | Danmark (Scandic Food)

På lokationen i Hadsund har der tidligere været bl.a. marmelade og grød-produktion, som senere blev flyttet til fabrikken i Tårs. Efterfølgende er fabrikken dels blevet anvendt som lager, og dels som pakkeri af havregryn, müsli og andre tørvarer samt produktion af Woodland Wonders babymad.

læs mere
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)

Good Food Group fabrikken I Hadsten importerer og pakker et bredt udvalg af blandt andet økologiske og konventionelle tørrede frugter, nødder og frø af høj kvalitet til både detail og foodservice.      

læs mere
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)

På Good Food Groups fabrik i Polen produceres der forskellige produkter indenfor frossen frugt, frosne grøntsager, marmelade og survarer.

læs mere
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)

Good Food Groups fabrik i Aulum er en af Skandinaviens største honningproducenter. På fabrikken produceres og tappes alt lige fra konventionelle, økologiske og fairtrade-honninger samt agavesirup til detail, catering og industri.  

læs mere
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)

På Good Food Groups fabrik i Haugesund produceres der forskellige produkter inden for juice og marmelade.

læs mere
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)

Dalby Mølle fremstiller havregryn og andre relaterede kornprodukter. Møllens speciale er dampkogte, valsede og skårne kornprodukter. Der produceres havregryn både til private label brands og til vores egne brands. Til alle produkter tages der udgangspunkt i det uforarbejdet korn.

læs mere

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Vores vision om morgendagens fødevarer

Om Good Food Group

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

Om Good Food Group