Om fabrikken

På fabrikken produceres private label produkter til detail, foodservice og industri, og desuden en række produkter som markedsføres i Svansø brandet. På det danske marked er Svansø produkterne fra Nørre Aaby f.eks. supper, saucer, dressinger og specialiteter.

Om Nr. Aaby

Miljøaktiviteter

På fabrikken i Nr. Åby har de haft fokus på at implementere LEAN i for at optimere og øge produktiviteten, forbedre arbejdsmiljø, øge medarbejder involvering, men samtidig reducere spild herunder energiforbruget. Dette overordnede mål har resulteret i et kulturskift, hvor medarbejderne tidligere gjorde dét, som de altid har gjort, og i dag er kulturen mere analyserende og medarbejderinddragende. Det er blevet normaliseret at gentænke alt med den mantra, som hedder ”work smarter, not harder”.

Det har været vigtigt for fabrikkens ledelse, at medarbejderne føler sig hørt og inddraget i LEAN projekter. Argumentet for dette er, at det er produktionsmedarbejderne som har ”skeen i dressingen” hver dag. Det er dem, som får de gode ideer til at arbejde mere smart og effektivt i hverdagen. Det bliver derfor prioriteret hver uge, at medarbejderne får mulighed for at dele deres ideer. Alle ideer bliver taget seriøst og undersøgt, om der potentiale for effektivisering. Både ledelsen og produktionsmedarbejderne er blevet trænet i at stille spørgsmålstegn ved arbejdsgange og processer f.eks. med ”5 x hvorfor” metoden.

Et eksempel på anvendelse af 5 x hvorfor-metoden var, da fabrikken blev opmærksom på, at det var udfordrende at sætte etiketter på deres høje glasflasker. De startede med at spørge ”hvorfor er det udfordrende?” og efter, at det fjerde hvorfor blev stillet, blev det belyst, at flaskerne var våde, fordi de blev nedkølet med vand efter tapning. Men da det femte hvorfor blev spurgt, som handlede om, hvorfor flaskerne stod på køl var der ingen som vidste hvorfor. Denne indsigt resulterede i, at det blev nemmere at sætte etiketter på flasken og en energioptimering blev opnået, da flaskerne ikke skulle på køl mere.  Dette er blot et eksempel på mange god tiltag.

For at flere gode ideer fra produktionsmedarbejderne kommer på bordet, er det blevet prioriteret, at medarbejderne får træning i de otte Lean spildtyper, f.eks. ventetid. På den måde kan medarbejderne udvikle deres evne til at identificere spild og effektiviseringsmuligheder på lageret, i vedligehold, i produktionen og administrationen.

Rønnevej 24
DK-5580 Nr. Aaby

Gå til rutevejledning

Adresse

Rønnevej 24
DK-5580 Nr. Aaby

Fabrikker og salgskontorer

Hadsund | Danmark (Scandic Food)
Hadsund | Danmark (Scandic Food)

På lokationen i Hadsund har der tidligere været bl.a. marmelade og grød-produktion, som senere blev flyttet til fabrikken i Tårs. Efterfølgende er fabrikken dels blevet anvendt som lager, og dels som pakkeri af havregryn, müsli og andre tørvarer samt produktion af Woodland Wonders babymad.

læs mere
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)
Hadsten | Danmark (Jan Import A/S)

Good Food Group fabrikken I Hadsten importerer og pakker et bredt udvalg af blandt andet økologiske og konventionelle tørrede frugter, nødder og frø af høj kvalitet til både detail og foodservice.      

læs mere
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)
Lipsko | Polen (Scandic Food SP. ZO.O)

På Good Food Groups fabrik i Polen produceres der forskellige produkter indenfor frossen frugt, frosne grøntsager, marmelade og survarer.

læs mere
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)
Aulum | Danmark (Jakobsens A/S)

Good Food Groups fabrik i Aulum er en af Skandinaviens største honningproducenter. På fabrikken produceres og tappes alt lige fra konventionelle, økologiske og fairtrade-honninger samt agavesirup til detail, catering og industri.  

læs mere
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)
Haugesund | Norge (Danica Foods AS)

På Good Food Groups fabrik i Haugesund produceres der forskellige produkter inden for juice og marmelade.

læs mere
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)
Kolding | Danmark (Dalby Mølle A/S)

Dalby Mølle fremstiller havregryn og andre relaterede kornprodukter. Møllens speciale er dampkogte, valsede og skårne kornprodukter. Der produceres havregryn både til private label brands og til vores egne brands. Til alle produkter tages der udgangspunkt i det uforarbejdet korn.

læs mere

Økologisk & plantebaseret madglæde

PLANTERIG ØKOLOGI

Økologisk & plantebaseret madglæde

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe de grønne, smagfulde valg, og derfor kan du her læse mere om vores grønne løsninger samt de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter og hvilken betydning det har for de enkelte produkter.

PLANTERIG ØKOLOGI

En produktion bygget på kvalitet

KVALITET

En produktion bygget på kvalitet

Good Food værner om kvalitet og stiller krav til at produktionsenheder er certificeret efter de strengeste fødevaresikkerhedsstandarder. Læs mere om vores mangeårige produktion herunder.

KVALITET

Vores vision om morgendagens fødevarer

Om Good Food Group

Vores vision om morgendagens fødevarer

Vi er sammen på en rejse. En rejse der handler om at skabe de bedste madoplevelser. Det gør vi ved at være nysgerrige på nye muligheder og passionerede omkring morgendagens fødevarer.

Om Good Food Group